Rumelihisarı Oto Kurtarıcı

Rumelihisarı Oto Kurtarıcı

Rumelihisarı-Oto-KurtarıcıRumelihisarı ve çevresinde Oto Kurtarıcı, Oto Çekici, Yol Yardım hizmetleri sunuyoruz. Özellikle günümüzde trafik kazalarının fazla olması ve araçların bakımlarının zamanında yapılamaması vb. durumlardan dolayı araçlarımızla yolda kaldığımız durumlarda, güvenilir bir oto çekici firması hepimiz arıyoruz. Eğer Oto çekiciye ihtiyacınız varsa, hizmetinizdeyiz.

Üstelik sizlere sunulan hizmetler yol yardım ile sınırlı kalmıyor. İhtiyaç anında ücretsiz olarak ambulans hizmetleri verilmektedir. Ayrıca aracınızın arıza yapması halinde sorunlar giderilene kadar konaklama hizmetleri de firmalar tarafından karşılanmaktadır.

Aracınızın herhangi bir nedenden dolayı arıza yapması durumunda oto kurtarma araçları yardımınıza gelecektir. Çatallı yükleyici ve vinçli olmak üzere çeşitli araba çekme oto kurtarıcı araçları dizayn edilmiştir. Bu arada sizlerde gönderilen yol yardımı aracınızın durumu üzerinden gerçekleşmektedir. Eğer aracınızın lastiği patlar ve benzini biterse sorunlar olduğunuz yerde kısa bir süre içinde çözülecektir. Bu sayede kaldığınız yerden sorunsuz olarak yola devam edebilirsiniz.

Oto çekici araçları aracınızın kazaya karışması halinde devreye girmektedir. Böyle bir durumda aracınızın büyüklüğü ön plana alınarak oto çekici aracı gönderilir.
Rumelihisarı Oto Kurtarıcı
Rumelihisarı Oto Kurtarıcı

Araba çekme oto kurtarıcı kaza sırasında yol yardımı talebinde bulunan kişinin kullanmış olduğu kamyon olabilir. B sınıfı oto çekici araçları olay yerine gönderilecektir.

Tasarımı bakımından da çekme işlemini rahatlıkla yapılabildiği görülüyor. 12 ile 25 ton arasında ağırlığı olan araçlar bu şekilde çekilmektedir. Teknik özellikleri bakımından bir adet vinç bulunmaktadır. Aracın arkasında bulunan bu vinç hasarlı olan aracın kasaya çekilme işlemi sırasında büyük rol oynamaktadır.

Ayrıca vincin işlemini daha rahat yapabilmesini sağlamak için kasa kayar platform şeklinde oluşturulmuştur. Bu sayede araç daha rahat bir şekilde araca yüklenir. Bu şekilde tasarlanan oto çekici aynı anda üç aracı taşıyabilmektedir. Oto kurtarma daha çok aracın olduğu yerde sorunlarının çözülmesini sağlıyor. Eğer arıza daha ileri bir durumdaysa araba çekme oto kurtarıcı 6 tona kadar kaldırma işlemi yapabilmektedir.

Eğer sizinde bir oto kurtarıcıya ihtiyacınız varsa lütfen iletişim bilgilerimizden bizimle irtibata geçiniz. Size en yakın oto çekicimizi size yönlendirerek, size destek olmaya çalışacağız.

Bir önceki yazımız olan Rahmanlar Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Rahmanlar Araç Kurtarma, Rahmanlar Oto Çekici ve Rahmanlar Oto Kurtarıcı hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın