Oto Kurtarıcı Şirketi

Oto Kurtarıcı Şirketi

Oto-Kurtarıcı-ŞirketiOto kurtarıcı şirketi araç sahiplerine birçok konuda avantaj sunacaktır. Öncelikli olarak arıza yapan aracınızın en kısa sürede yanında olacaktır. Özellikle küçük arızalar kısa bir sürede çözülebiliyor. Bu sayede kaldığınız yerden yolunuza devam edebilirsiniz. Eğer sorun çözülmezse aracınız sözleşmede belirtmiş olduğunuz adrese götürülecektir.

Buna ek olarak oto çekici şirketi hizmetleri de yol yardım şirketi firmasının sunmuş olduğu hizmetlerin arasında yer almaktadır. Forklift kiralama da özellikle son zamanlarda şirketlerin tercih ettiği bir yöntem haline geldi. Yükleme gibi ağırlığı fazla olan işleri kiralık forklift ile daha kısa bir sürede geride bırakabilirsiniz. Yat taşıma ve tekne taşıma şirketi gibi işlemlerde de araç yardım firmasından yardım alabilirsiniz.

Sigorta firmaları araç sahiplerine sunduğu hizmeti oto kurtarma firması ve oto çekici şirketi hizmetleri ile sınırlı bırakmıyor. Yol yardım şirketi sırasında aracınızın arızası giderilirken konaklama ve yemek ihtiyaçlarınız da karşılanacaktır. 

Oto Kurtarıcı Şirketi
Oto Kurtarıcı Şirketi

Ayrıca şirket sahibi ve denizde aracı olan kişilere de sunulan ek özellikler bulunmaktadır. Bunlardan biri forklift kiralama şirketi işlemidir. Satın almanıza gerek kalmadan kiralık forklift ile yükleme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Deniz aracınız denizden alınır ve belirtmiş olduğunuz servise götürülecektir. Ayrıca şehirler arası yat taşıma ve tekne taşıma şirketi işleri de yapılmaktadır.

İstanbul oto kurtarma servisi ve oto çekici araçları sizlere en yakın olan bölgeden gönderilecektir. Özellikle uzun yol yaparken aracı arıza yapan ya da kaza ile karşılaşan olabilir. Böyle bir durumda yol yardım firması sizlere gelen yardım en kısa süreye inmesini sağlayacaktır. Forklift kiralama yapan kişiler için de aynı durum geçerlidir. Ağır bir araç olmasından dolayı daha kısa sürede gelmesi adına kiralık forklift çekici araçlarının kasa kısmında gelecektir. Araç yardımının yanı sıra deniz araçlarını kapsayan yat taşıma ve tekne taşıma da sizlere sunulmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Oto Kurtarıcı Nedir başlıklı makalemizde forklift kiralama nedir, oto çekici nedir ve oto kurtarıcı nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın