Acıbadem Oto Kurtarıcı

Acıbadem Oto Kurtarıcı

Acıbadem-Oto-KurtarıcıAcıbadem oto kurtarıcı firma olarak Kadiköy ilçesi Acıbadem mahallesinde ikamet etmekte olup çekici ile yol yardım üzerine çalışmalar yapar. Bildiğiniz üzere burada geçtiğimiz sene Avrasya tüp geçit projesi yapıldı haliyle araç geçiş sayısı Acıbadem üzerinden olup günlük on binlerce rakama yaklaşınca olumsuz gerçekler çoğalmaya başladı. Arıza ile kaza oranı biraz daha artarak devamlı olan aşamasına geldi.

İşletme olarak işlerin hareket kabiliyetini fazlalaştırma konusuna gelince bizde boş durmadan arabaların filo sayısını 20 araç üzerine çıkararak size göre uyumlu olmaya geliştirerek arabaların donanımını tamamladık.

Acıbadem İstanbul’da kalitesi güzelliği meydan da kalır gibi her yere kolay ulaşımıyla harika sayılacak semt ve mahalle bilinir. Burada yaşamak ucuz değil belli bir gelir seviyesinin üzerinde olmak zorundasın ama komşuluk ilişkileri eski İstanbul gibidir ve herkes herkesi tanır bilir. Acıbadem Çekici, Acıbadem Oto Çekici, Acıbadem Acil Çekici, Acıbadem Kurtarıcı, Acıbadem Oto Kurtarıcı, Acıbadem Acil Kurtarıcı, Acıbadem Yol Yardım, Acıbadem Oto Kurtarma, Acıbadem Akü Takviye, Acıbadem Araba Çekici, Acıbadem Araba Kurtarıcı, Acıbadem Araba Kurtarma. Firma olarak 80 senelerinde işe koyulduğumuzda ilk sayılacak arabalar arasında olduk. Müşterilerin o yıllarda araç sayısı az olduğunda ama sık arıza yapmaları yine bizlerin uzun soluklu çalışmalar içinde geçirdiğimiz yıllardı. Acıbadem Araç Çekici, Acıbadem Araç Kurtarıcı, Acıbadem Araç Kurtarma, Acıbadem Kiralık Forklift, Acıbadem Kiralık Vinç, Acıbadem Ahtapot Çekici, Acıbadem Ahtapot Kurtarıcı. 

Acıbadem Oto Kurtarıcı
Acıbadem Oto Kurtarıcı

Eski dönemler içinde vinç ve diğer iş yoktu ama yinede isteyen müşteriye bizde yok diyemezdik gider başka kişi ya firmalar aracılığı ile bulur buluşturup getirir bize işveren kişiye hizmetini layık olduğu gibi olmasına aracılık ederdik güzel senelerdi. Emniyet ve güvenme açısından şirket olmadan evvel tanır sayar severlerdi iyi işler yapardık kimseyi kırmaz aldatmaz incitmez.

Şimdiler de insanlar öylemi herkes yoluna çıkmış kadar hızlı tehlikeli kardeş abisini tanımaz hale gelmiş kimin ne olduğunu gerçekten anlayamıyorsun defolu yaşamlardan sana da gelebilir çok dikkat etmek gerekmekte. Eski insanlar doğru iş yapar dürüstlük örneği gösterirler hepsi kadın erkek kaliteli karakterlere sahiptik. Adam yolda kalıyor kaç dakikaya gelirsin demeye başlıyor anlıyorsun alkol almış bariyerleri patlatmış ve ya yol işaretçi tabelayı devirmiş polisten kaçmaya çalışıyor kaçarken de bizi suça teşvik edip gidecek hesapta. Acıbadem Çekici, Acıbadem Oto Çekici, Acıbadem Acil Çekici, Acıbadem Kurtarıcı, Acıbadem Oto Kurtarıcı, Acıbadem Acil Kurtarıcı, Acıbadem Yol Yardım, Acıbadem Oto Kurtarma, Acıbadem Akü Takviye, Acıbadem Araba Çekici, Acıbadem Araba Kurtarma, Acıbadem Araba Kurtarıcı.

Çekici isteyen herkese yollarsan yanmışsın kimi kendini kurtarmanın peşinde kimisi arabayı çektirmenin bazıları araç çaldırma hayalini resmen seni arayıp anlatıyor hemen anlıyorsun hırsız olduğunu genellikle ahtapot var mı diyerek belli ederler kendini. Acıbadem Araç Çekici, Acıbadem Araç Kurtarıcı, Acıbadem Araç Kurtarma, Acıbadem Kiralık Forklift, Acıbadem Kiralık Vinç, Acıbadem Ahtapot Kurtarıcı, Acıbadem Ahtapot Çekici. Kadiköy ilçesine bağlıyız fakat Üsküdar ile tam ortada olup buradan çıkıp kız kulesine ve hareme gitmek sadece 5 dakika mesafede olup rıhtıma ulaşmak yine yaklaşık olarak aynı dakikalarda sürmekte. Sabah ve akşam trafiği haricinde pek trafik olmuyordu tüp geçit açılana kadar şimdi biraz problemler var sanırım sürekli olmaya başladı gibi. Bizden önlem olarak yıllardan beridir kullandığımız rotayı değiştirmeye karar vererek ara mahalle ve sokaklardan gitmeye başladık neyse ki bildiğimiz yer olunca daha kısa geliyor gitmek istediğimiz noktaya varmak.

Sizlerde biliyorsanız Acıbadem ara sokaklarını kullanmanızı tavsiye ederim bazı sokakları diğer çevre yolu bağlantılarına biraz daha çabuk şekilde gitmenizi sağlayabilir. Acıbadem Çekici, Acıbadem Oto Çekici, Acıbadem Acil Çekici, Acıbadem Acil Kurtarıcı, Acıbadem Oto Kurtarıcı, Acıbadem Kurtarıcı, Acıbadem Yol Yardım, Acıbadem Oto Kurtarma, Acıbadem Akü Takviye, Acıbadem Araba Çekici, Acıbadem Araba Kurtarma, Acıbadem Araba Kurtarıcı. Kadiköy ile Göztepe arasında yolda kalmanız halinde size maksimum olarak 10 dakikalık zaman içinde gelmeye çalışırız geldiğimizde sizi araca yükleme süresi olarak 5 dakika geçse yani çeyrek saat içinde sizi gideceğiniz yere getirmek gibi maharetli çalışma gösterebiliriz. Acıbadem Araç Kurtarma, Acıbadem Araç Kurtarıcı, Acıbadem Araç Çekici, Acıbadem Kiralık Forklift, Acıbadem Kiralık Vinç, Acıbadem Ahtapot Kurtarıcı, Acıbadem Ahtapot Çekici. Sizin için çalışmaya devam etmek ve size yardımcı olmaya her zaman hazırız. Yine bizi tercih edeceğinizi biliyoruz.

Bir önceki yazımız olan Koşuyolu Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Koşuyolu Acil Çekici, Koşuyolu Acil Kurtarıcı ve Koşuyolu Ahtapot Çekici hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın