Beykoz Oto Çekici

Beykoz Oto Çekici

Beykoz ve çevresindeki kişi ve firmalara Beykoz Oto Çekici, Araç Kurtarma ve Yol Yardım hizmetleri sunuyoruz. Bununla birlikte Çetin Otomotiv olarak, İstanbul’un tüm ilçe ve bölgelerinde Oto Çekici, Araba Çekme, Oto Kurtarıcı, Yol Yardım, Ağır Ticari Kurtarıcı , Tekne Taşıma , Yat Taşıma Hizmetleri de sunduğumuzu belirtmek isteriz.

Beykoz Oto Çekici Ofis merkezi
Beykoz oto çekici hizmetlerini diğer ilçelerde olduğu gibi aynı kalitede sunan firmamızın bir özelliği merkez ofisinin Beykoz’da olmasıdır. Beykoz oto çekici için bölgeye hazır daimi çekici araçlarımız bulunmaktadır. Beykozda bugüne kadar en çok araç çekici hizmeti veren firmaların başında gelmekteyiz. Soluksuz aralıksız yıllardır kaliteden hiç ödün vermeden trafik çekicisi desteğimiz devam ediyor.

Beykoz Oto Çekici
Beykoz Oto Çekici

Beykoz Oto çekicisi Araç Özellikleri
Otomobil tarzında kısaca B sınıfı ehliyet ile kullanılan bütün araçlar için Oto Çekici hizmetleri yoğunlukla kullanılmaktadır. Oto kurtarıcının arkasında aracı rahatlıkla çekebilmek için kurulmuş olan bir adet vinç bulunmaktadır. Hidrolik sistem aracılığı ile araç bulunduğu yerden alınarak kasaya yükleme işlemi yapılmaktadır. Bu sırada araçta bulunan vinç maksimum 12 tona kadar çekebilme işlemi yapabilmektedir. Ayrıca 2 adet özel donanımlı veya platformlu çekici de bu araçta bulunan diğer bir özelliktir.

Daha büyük araçlar içinde oto çekici, araç kurtarma hizmetleri sunuyoruz. Böyle durumlarda sizlere aracınızın büyüklüğüne göre oto çekici gönderilmektedir. Kamyonet ve 30 kişilik otobüsleri çeken oto çekicilerin arkasında bulunan vincin gücü daha yüksek olarak tasarlanmıştır. Maksimum 25 ton kadar işlem yapılması sayesinde büyük araçlar rahatlıkla çekilebilmektedir.

Kaza sırasında kimi zaman araçlar yol dışına çıkabiliyor, böyle bir durumda aracın çekilebilmesi için çekiciye büyük iş düşmektedir. Araç Çekicilerin, tasarım bakımından gücünün yüksek olması, bu aşamada yol yardımı sunan firmaların da işlerini kolaylaştırmaktadır.

Oto kurtarıcı araçları tasarımı bakımından da farklılık göstermektedir. Çatallı yükleyici ve kaldır götür gibi çekiciler de bulunmaktadır. Bu şekilde tasarlanan araçlarda kullanmış olduğunuz arabanın altında bağlanma yapılır ve araç havaya kaldırılarak kasaya yükleme işlemi gerçekleştirilir. Sunulan özelliklerin bir hayli fazla olması yol yardımı sunan firmaların da ne kadar ayrıcalıklı olduğunu göstermektedir.

Beykozdan Oto çekici talepleri
Eğer sizde Beykoz araç çekici, oto kurtarma veya yol yardım hizmetlerine ihtiyaç duyuyorsanız, iletişim bilgilerimizden bizi aramanız yeterli olacaktır.

Aracınızın büyüklüğü, hasar durumu ve diğer faktörler dikkate alınarak, konumuza en yakın beykoz oto çekici aracımız size destek olmak için yola çıkacak ve gerekli işlemler yapılacaktır. İstanbul ve şehirdışı yakın bölgelere de oto çekici, yol yardım, araç kurtarma hizmetleri sunuyoruz, eğer istanbul dışı oto çekici, araç kurtarma, yol yardım hizmetlerine ihtiyaç duyursanız, aynı şekilde bizi arayarak yol yardımı alabilirsiniz.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın