Kadıköy Oto Kurtarma

Kadıköy Oto Kurtarma

Araç çekici ve kurtarma konusunda uzman olan ekibimizle Anadolu yakasının en kalabalık araç trafiğinin olduğu ilçesinde de hizmetteyiz. Kadıköy oto kurtarma araç filomuz daima hazır kıta olarak beklemekte ve oto kurtacı taleplerini hızlı şekilde karşılamaktadır.

Kadıköy oto kurtarma araçlarımız gündüz ve gece dilimlerinde daima sefer yapmakta arızalanan ve yolda kalan araçlarınız için çekici hizmeti sağlamaktadır. Kadıköy alan olarak da gayet büyük br ilçedir. Firmamız araç personelleri bölgeye tam hakim tecrübededir. Bizlere ulaşmanızdan çok kısa sonra dakikalar içinde çekici aracımız sizi Kadıköy’ün neresinde olursanız olun bulacaktır.

Kadıköy Oto Kurtarma
Kadıköy Oto Kurtarma

Kadıköy oto kurtarma hizmetimizin dışında yol yardım ekiplerimizde tam vardiya olarak çalışmaktadır. Aracınızda anahtar kontak üstünde mi kaldı yada yakıtınız mı bitti veya anlayamadığınız bir arızadan dolayı aracınız çalışmıyor mu? hemen bizi arayın uzman personelimizle Kadıköy yol yardım ekibimizde bulunduğunuz noktaya ful donanımlı aracımızla gelsin ve size destek versin.

Kadıköy oto kurtarma iletişim hatt

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın