Pendik oto çekici

Pendik oto çekici

Ciddi bir araç trafiğine ve yoğunluğuna sahip olan ilçemiz pendik’te daimi hizmet veren firmalardan biriyiz. Pendik oto çekici hizmetlerimiz bölgenin hem ankara yolu hemde otoyola sınırları olması sebebi ile yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Pendik oto çekici ihtiyaçlarınızda en hızlısını arıyorsanız çetin otomotiv sizlerle. Sadece oto çekici değil bunun yanı sıra firmamızdan yolda kalma durumlarınızda yol yardım desteğide isteyebilirsiniz. Pendik için fazlası ile tecrübeli olan ekibimiz dakikalar içinde bulunduğunuz konumda olacaktır.

Pendik oto çekici
Pendik oto çekici

Pendik Çekici Hizmet Saatleri
Biz firma olarak vardiyalı sistemle ve birden fazla çekici, kurtarıcı aracımızla pendik ilçesinde her semtte hizmet veriyoruz. Pendik oto kurtarıcı firmamız da mesai saatleri sorunu yaşanmamaktadır. Gece ve gündüz Pendik ilçesinin merkez, sahil kısmı, kuzey kısmında ki Kurtköy ve aydos bölgesi dahil yer kesimine oto çekicimiz ulaşmaktadır. genelde pendik de en uzak bölgeye 30 dakikayı aşmayacak şekilde çekici araçalarımız yetişmektediler. Bizlerle iletişim kurduğunuz anda tam konumunuzu Pendik için tam iletmeniz gerekmektedir. Hafta ici veya hafta sonu saat farketmeksizin bizleri arayabilir ve Pendik Oto Çekici talebinde bulunabilirsiniz.

Pendik Oto Kurtarıcı Fiyatlarımız
Her ilçede olduğu gibi Pendik içinde en uygun ve ekonomik araç kurtarma fiyatlarını uygulamaktayız. Tek bilmemiz gereken aracınızın hangi konumdan alınıp nereye çekileceğidir. Bizlere bu konuda detay iletmeniz durumunda size telefonda bile hemen fiyat verebilmekteyiz. 2017 yılı Pendik oto çekici fiyatları için hemen bizlere ulaşınız.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın