Gökçeada Oto Kurtarıcı

Gökçeada Oto Kurtarıcı

Gökçeada Oto KurtarıcıÜlkemizin genelinde aracına önem veren kişiler bazı önlemler almayı tercih etmektedir. Gökçeada Yol yardım hizmeti bu aşamada ilk sırada yer alıyor. Karşılaşabileceğiniz tüm sorunlarda aracınızın bulunduğu yerden alınmasını istiyorsanız sizde bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Oto kurtarma hizmeti talep ettiğiniz de konum olarak en yakın yerden oto kurtarıcı aracının gönderilmesi sağlanır. Kayar kasa platform ve çatallı yükleyici kurtarıcı araçlarının diğer seçenekleridir. Sizden aracınızın modeli hakkında genel bilgiler istenir. Bunun nedeni de aracınıza en uygun olan kurtarıcının seçilmesidir. Oto çekici bu alanda çalışmakta olan bir diğer araç çeşididir.

Gökçeada Oto kurtarma hizmeti alabilmeniz için aracınızı hareketsiz bir konumda bırakan tüm sorunlar eklenebilir. Mekanik arızaların yanı sıra benzinin bitmesi ya da lastiğin patlaması da buna dahil edilmiştir. Özellikle şehre uzak bir yerde bu tür arızalar ile karşılaşmanız daha büyük sorunlara yol açabilir. Yol yardım almak istediğiniz de nerede olduğunuz hiç fark etmiyor. Şirkete telefon açtığınız da sizden konum olarak bilgi alınır. 

Gökçeada Oto Kurtarıcı
Gökçeada Oto Kurtarıcı

Daha sonrasında oto kurtarıcı araçları üzerinden değerlendirme yapılır ve en yakın konumdan aracın gönderilmesi sağlanır. Bu sayede en kısa süre içinde size ulaşılması sağlanıyor. Diğer yandan daha büyük araçlara sahip olan kişiler için de Gökçeada oto çekici araçları gönderilmektedir.

Bu alanda çalışan Gökçeada oto kurtarıcı ve oto çekici araçları teknik özellik bakımından birbirine oranla farklılık göstermektedir. 

Kurtarıcılar maksimum altı tona kadar olan araçların bulunduğu yerden kaldırılmasını sağlıyor. Buda binek araçlar ile sınırlı kalındığını göstermektedir. Diğer yandan kamyonet ve yarım otobüslere de yol yardım hizmeti verilmektedir. 

Bu şekilde bir talep geldiğinde ise daha uygun olan oto çekici araçları gönderiliyor. Kasa kısmında bulunan vinç ve hidrolik sistem ile on sekiz tona kadar ağırlık kaldırabiliyor. Bu sayede oto kurtarma firmalarının daha kapsamlı hizmet verdiği görülmektedir.

Bir önceki yazımız olan Biga Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Araba Çekme, Araba Kurtarma ve Araç Çekme hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın