Kınalı Oto Kurtarıcı

Kınalı Oto Kurtarıcı

Kınalı Oto KurtarıcıOto kurtarma sadece yolda kalan araçlar için geçerli olan bir durum değildir. Yol yardım hizmeti alarak sizlere sunulan birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Yolda kalmanız durumunda bağlı olduğunuz firma sizden bulunduğunuz konum hakkında bilgi ister.

Daha sonrasında da en kısa süre içinde Kınalı oto kurtarıcı aracının gönderilmesi sağlanır. Kapsamlı olarak çalışan firmaların her ilde en az bir şubesi bulunmaktadır. Buda sunulan hizmetin kalitesi açısından son derece önemlidir. Ayrıca oto çekici araçları da yaşanılan tüm kazalarda gönderilmekte olan araç çeşididir.

Oto kurtarıcı ve Kınalı oto çekici araçları teknik özellik bakımından birbirine oranla farklılık göstermektedir. Kaldır götür ve çatallı yükleyici kurtarıcı araçlarının çeşitleridir. Maksimum altı tona kadar ağırlık kaldırabiliyor olmaları sadece küçük araçlar için tasarlandığını göstermektedir. Buna ek olarak Kınalı yol yardım hizmeti alanların içinde büyük araca sahip olan kişiler de bulunmaktadır. Yarım otobüs ya da kamyonetler buna eklenebilir. 

Kınalı Oto Kurtarıcı
Kınalı Oto Kurtarıcı

Aracın bulunduğu yerden alınması için çekiciler tercih edilmektedir. Bunun nedeni de ota büyüklükteki araçları çekebilecek güçte tasarlanmış olmasıdır. Kullanmış olduğunuz aracınızın kaza ile karşılaşması durumunda da sizlere sunulan tüm avantajlardan rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Oto kurtarma hizmetinin bu şekilde hizmet ağı genişletilmektedir.

Yeni bir araç alacak olan kişilerden neden yol yardım hizmeti almalıyım gibi sorular gelebiliyor. Öncelikli olarak trafikte içiniz daha rahat bir şekilde seyahat edeceksiniz. 

Aracınızın arıza yapması durumunda da tek başınıza servise götürme ile uğraşmanıza gerek kalmıyor. Yardım talebinde bulunan kişilerin araçlarının modeline göre oto çekici ve oto kurtarıcı araçlarının gönderilmesi sağlanır. Kimi zaman yaşanan küçük arızaların olduğu yerde çözülmesi sağlanıyor. Buna lastiğin patlaması ya da benzinin bitmesi eklenebilir. Kınalı oto kurtarma hizmeti sunulurken belirlenmiş olan belli bir ücret bulunmaktadır. Yardım talep ettiğiniz mesafeye göre alınan ücretler de farklılıklar olabiliyor.

Bir önceki yazımız olan Marmara Ereğlisi Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Marmara Ereğlisi Oto Çekici, Marmara Ereğlisi Oto Kurtarıcı ve Marmara Ereğlisi Oto Kurtarma hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın