Lüleburgaz Oto Kurtarıcı

Lüleburgaz Oto Kurtarıcı

Lüleburgaz Oto KurtarıcıTrafiğin daha akıcı ve rahat bir hal almasında yol yardım firmalarının büyük payı bulunmaktadır. Özellikle yolu işgal edenler ya da park yapmanın yasak olduğu yere park eden araçlar bu aşamada ele alınabilir. Lüleburgaz oto çekici araçları ile bulunduğu yerden alınarak oto park alına çekilmesi sağlanır.

Oto kurtarma hizmetinin bulunması da araç sahiplerini yakından ilgilendirmektedir. Aracınız ile ilgili yaşanan sorunlarda uğraşmak istemiyorsanız oto kurtarıcı çağırabilirsiniz. Kısa süre içinde gelen kurtarıcıya aracınız yüklenerek anlaşmalı olduğunuz servise taşınması sağlanır.

Arıza ile karşılaşan araç sahiplerinin büyük bir çoğunluğu ne yapacağını bilmez. Buna bazıları için lastiğin patlaması da eklenebilir. 

Lüleburgaz Oto Kurtarıcı
Lüleburgaz Oto Kurtarıcı

Böyle bir hususta zaman kaybetmeden oto kurtarma hizmeti alabilirsiniz. En büyük avantajınız Lüleburgaz yol yardım sırasında mesafe sınırı olmamasıdır. Müşteri hizmetleri ekibi sizden konum bilgisi alır ve en yakın bölgeden oto kurtarıcı aracının gönderilmesini sağlar. 

Burada aracın modeline ya da büyüklüğüne göre gönderilecek olan aracın tipi belirlenmektedir. Tek isim olarak geçse de farklı teknik özelliklere sahip olduğundan söz edilebilir. Oto çekici araçlarının en önemli özelliği kayar kasa platform yapısına sahip olmasıdır. Bu sayede büyük araçların daha rahat bir şekilde çekilerek kasaya yüklenmesi gerçekleşir. Ayrıca kasa tarafında bulunan vinç ile hidrolik sistem üzerinden aracın çekilmesi sağlanır.

Lüleburgaz oto kurtarıcı araçlarının özelliklerinden biri de kimi zaman yaşanan sorunları çözebilecek bir yapıda olmasıdır. Bu sayede kaldığınız yerden mağdur olmadan yola devam edebilirsiniz. Yol yardım hizmetinin ne kadar avantajlı olduğu bu aşamada bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Arıza ya da kaza ile karşılaşmanız halinde mağdur olmadan en yakın Lüleburgaz oto kurtarma firmasını arayabilirsiniz. Sizden konum bilgisi alınır ve kısa bir süre içinde oto çekici aracının gelmesi sağlanır. Daha sonrasında da anlaşmalı olduğunuz servisin adresini vererek tamir işlemini başlatabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Babaeski Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Babaeski Oto Çekici, Babaeski Oto Kurtarıcı ve Babaeski Oto Kurtarma hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın