Oto Çekici

Oto Çekici

Otobüs-ÇekiciOtobüs çekici kaza yapan araçların nakliyesinde büyük sorunlar yaşanmaktadır. Ancak İstanbul otobüs çekici bu araçların naklinde sizlere büyük yardım yapmaktadırlar. Özellikle hasarlı araç alım satımı yapan galeriler için vazgeçilmez olan oto çekici ekipleri kazalı aracı, kaza yerinden alır ve istenen yere kadar götürürler.

Oto çekme araçların nakli noktasında sınır tanımadan her türlü aracın naklini yapmaktadırlar. Hurdaya dönen araçlarınızı bile oto çekme yardımıyla istediğiniz yere götürebilirsiniz. Özellikle hafif hasar olmasına rağmen tamir görmesi gereken ve hareket etmeyen araçlarınızı da otobüs çekici nedir yardımıyla istediğiniz yere götürebilirsiniz. Oto kurtarıcı ekipleri bu işte uzman ekiplerden oluştuğu için, aracınız her ne durumda olursa olsun hiç fark etmeksizin aracınızı paketler ve kendi kamyonlarıyla sizin istediğiniz yere kadar götürürler. 

Oto kurtarıcı ekipleriyle yapacak olduğunuz anlaşmaya göre ödemeniz gereken miktar belirlenir ve araç istediğiniz yere sorunsuz bir şekilde çekilir. Aracınızın otobüs çekici şirketi ihtiyaç duyması için illa da kaza yapış olması gerekmemektedir. 

Oto Çekici
Oto Çekici

Sebepsizce arızalanan araçlarınızı da servise veya tamir yerine götürmek üzere oto çekici gerekli yardımı alabilirsiniz. Yol yardım hizmetleri de araçlarınızın yolda kalmasını önlemek amacıyla geliştirilmiş bir hizmet çeşididir. Yol yardım sayesinde, lastik patladığında veya benzininiz bittiğinde bir telefonla yolunuza devam edebilirsiniz. 

Bulunduğunuz yere kadar gelecek olan İstanbul otobüs çekici ekipleri aracınızın sorununu belirler ve ne yapmaları gerektiği noktasında sizin de fikirlerinizi almak suretiyle sorununuzu giderebilirler. Bazı araçlar ağır bakım isteyebilir. Bu durumda otobüs kurtarma ekipleri size gerekli bilgilendirmeyi yapar ve aracınızı servise götürmenize yardımcı olur. Eğer yol yardım ekibi orada yapabiliyorsa aracınızın arızasını geçici olarak giderebilirler. 

Bu sayede sizler de sorunsuz bir şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Otobüs yol yardım paketlerini ücretsiz sunan trafik sigorta şirketleri ve kasko şirketleri de bulunmaktadır. Bu sebeple aracınızı aldıktan sonra aracınızın mutlaka otobüs kurtarma paketinin olmasına özen gösteriniz. Otobüs çekici firması tam hizmet verir.

Bir önceki yazımız olan Yalova Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Yalova Acil Oto Çekici, Yalova Acil Oto Kurtarıcı ve Yalova Akü Takviye hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın