Otomobil Çekici

Otomobil Çekici

Otomobil-ÇekiciGünümüzde şehirlerin sahip olduğu trafik sıkışıklığı ve karmaşası araç sürücüleri veya yolcularının maruz kaldığı en büyük modern yaşam sıkıntılarından. Bu sıkıntıdan kaynaklanan birçok kaza hem kazaya karışan tarafları hem de trafikte seyreden diğer araçları olumsuz yönde etkilemektedir.

Meydana gelen trafik kazası ve araç arızası durumunda sahip olunacak iyi bir yol yardım hizmeti hem istenmeyen bu durumlarla yüz yüze kalmış tarafların hem de seyir halindeki diğer araç ve yolcularının en az sıkıntı ile bu durumu atlatmalarını sağlayacaktır.

Özellikle trafik yoğunluğunun fazla olduğu saatlerde meydana gelen kaza veya arıza durumlarında hızlı ve güvenli bir biçimde verilecek olan otomobil çekici veya otomobil çekme hizmeti trafiğin uzun süre işlemez hale gelmesine engel olacaktır. Kaza veya arızanın yerleşim yeri dışında veya şehirler arası yolda meydana gelmesi halinde, sahip olunacak otomobil kurtarma hizmetinin önemi bu istenmeyen duruma maruz kalanların sayısı fazlalaştıkça daha da artmaktadır.

Otomobil Çekici
Otomobil Çekici

Sunulan oto kurtarıcı veya oto çekme hizmetlerinin yanında ikame araç hizmeti, konaklama hizmeti veya transfer hizmeti kaza veya arızaya maruz kalan kişilerin sıkıntılarını hafifletecek veya tamamen ortadan kaldıracaktır. Meydana gelen kaza, arıza veya beklenmeyen herhangi bir durum sonucunda kendi teknik elemanları ile servis, tamirhane, benzinlik ve gidilmek istenen başka bir yere gidemeyen araçlar ile hatalı park ve trafik kural ihlali sonucu trafikten men edilen araçlara uygulanan hizmet genellikle oto çekme hizmetidir. 

Oto kurtarıcı hizmeti ise kaza sonucu aracın düşme, devrilme, yan yatma, yuvarlanma gibi bir olaya maruz kalarak kara yolundan uzak bir yerde bulunması veya kara yolu trafiğini işlemez hale getirmesi durumunda bu iş için özel olarak teçhiz edilmiş araçlarla verilen yol yardım hizmetidir.

Trafikte en çok ihtiyaç duyulan yol yardım hizmetleri oto kurtarıcı ve otomobil yol yardım hizmetleri olmakla beraber ikame araç hizmeti, konaklama hizmeti ve transfer hizmeti de sunan bir yol yardım paketine sahip olmak hem sürücüler hem de araçta bulunan yolcuları rahat ettirecektir.

Bir önceki yazımız olan Bağdat Caddesi Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Bağdat Caddesi Oto Çekici, Bağdat Caddesi Oto Kurtarıcı ve Bağdat Caddesi Oto Kurtarma hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın