Üçüncü Köprü Oto Kurtarıcı

Üçüncü Köprü Oto Kurtarıcı

3. Köprü-Oto-KurtarıcıÜçüncü köprü oto kurtarıcı araçları arasında kayar kasa platform ve çatallı yükleyici gibi araç türleri bulunmaktadır. Her iki araç aynı görevi görse de farklı teknik özellikler de üretilmiştir.

Aynı durum Üçüncü köprü oto çekici araçları için de geçerlidir. Daha iyi hizmet verebilmek adına yol yardım firmaları her araç türlerinden mutlaka bulundurmaktadır. Forklift kiralama firmaları ise tek tip araçlar ile hizmet veriyor. Standart üretim yapılmasından dolayı kiralık forklift ile 3 tona kadar yük taşıma işlemi yapabilirsiniz. Yat taşıma ve tekne taşıma işlemlerinde ise devreye çekiciler giriyor.

Sigorta firmaları araç sahiplerine çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bunun nedeni de artan talebi karşılayarak daha fazla kişiyi çekmektir. Üçüncü köprü oto kurtarma ve oto çekici hizmetinin veriliyor olması yolda mağdur olmanızı önleyecektir. 

Üçüncü Köprü Oto Kurtarıcı
Üçüncü Köprü Oto Kurtarıcı

Kaza ya da arıza ile karşılaşmanız durumunda aracınızın yol yardım firması tarafından en kısa sürede alınması sağlanır. Forklift kiralama işlemi ise özellikle orta ölçekli ticari firmalar tarafından yapılmaktadır. İnsan gücünün yeterli olmadığı durumlarda kiralık forklift devreye giriyor. Böylelikle zamandan tasarruf sağlayarak işlerinizi daha kısa süre içinde geride bırakabilirsiniz. Deniz aracı olanlar için özel olarak yat taşıma ve tekne taşıma hizmetleri de sunulmaktadır.

Araç yardımı sunan firmalar kara araçlarınızın yanı sıra son zamanlarda deniz araçlarına da el atmaya başladı. Karşılaşmış olduğunuz sorunlarda Üçüncü köprü oto kurtarıcı ve oto çekici araçlarının en kısa sürede yanınıza ulaşması sağlanır.

Üçüncü köprü yol yardım aldığınız firmayı aramanız yeterli olacaktır. Aynı durum forklift kiralama firmalarının da prensibi haline geldi. Sipariş üzerine gönderilecek olan kiralık forklift aracının en kısa süre içinde belirtmiş olduğunuz adrese ulaşması sağlanır. Denizde bulunan aracınız arıza yapabilir ya da başka bir şehre taşınabilirsiniz. Her iki durumda da yat taşıma ve tekne taşıma hizmeti alabilirsiniz. Böylelikle aracınızın güvenli bir şekilde taşınması sağlanır. Üçüncü köprü oto kurtarıcı tüm bölgelerde hizmet halinde.

Bir önceki yazımız olan Ezine Oto Kurtarıcı başlıklı makalemizde Ezine Oto Çekici, Ezine Oto Kurtarıcı ve Ezine Oto Kurtarma hakkında bilgiler verilmektedir.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın