Uygun Fiyat Oto Çekici Hizmeti

Uygun Fiyat Oto Çekici Hizmeti ve Yol Yardım Servisi

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ilçe ve semtlerinde çevre mahallelerinde en hesaplı yol yardımı ve kurtarıcı hizmetlerini firmamızın vermesinden onur duyuyoruz. Profosyonel Araç çekici ekibimiz, hangi ilçe ve semtte bulunursanız bulunun eğitimli personelimiz siz müşterilerimize hızlı bir şekilde bulundugunuz konuma Oto Çekici, Oto Kurtarıcı, Yol Yardım servisi sunmaktayız. Müşterimize en kısa süratli bir şekilde oto kurtarma, Araç Kurtarıcı hizmetleri veriyoruz.

Özellikle, fiyatlar çok uygun. Hizmetlerimiz arasında Akü Yakviye Servisimizde vardır.

Firmamız sizlere hizmet vermek için haftanın 7 günü 24 saati açıktır. Her zaman zordurumda kaldıgınızda servisimize yazılı Telefon numaralı telefondan ulaşarak birinci sınıf oto çekici ve yol yardım hizmetimizin keyfini çıkarın.

Uygun Fiyat Oto Çekici Hizmeti

Müşterilerimizin firmamızdan baştan sona memnun olduklarından emin oluyoruz. 1998 yıllarından’beri Sizelere iyi bir çekici hizmeti verdigimizden emin olabilirsiniz. Ensar oto çekici firmamıza duydugunuz güvenden dolayı teşekkür ederiz.Bugün bizi arayın!

Trafik Kazasında Yapılması Gereken Şeyler

Bir tırafik kazasına karıştıgınızda hiç banige kapılmadan aracınız çalışıyorsa emniyetli bir şekilde stop edin sakin bir şekilde aracınızdan aşagıya inerek sizde bir şey yoksa karışı aracın şoförünü kontrol edin

iki şofördede yaralanma durumu yoksa.Araçlarınızın kaza alanındaki resmini çekin tırafige engel olmamak için araçları emniyetli birşekilde yol kenarına alın kazayakarışan araç şoförlerinin aralarında annaşmalı tutanaklarını tutarlar ve iki oto sahibi bi rbirlerinden karşılıklı ehliyet, ruhsat,sigorta poliçelerinin fotokopilerini alarak evraklarını tamamlarlar araçları çalışacak halde değilse oto çekici yardımı alarak araçlarını kendi usta ve servislerine teslim ederleriz.


Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın