Halıcıoğlu Oto Kurtarıcı

Halıcıoğlu Oto Kurtarıcı

Halıcıoğlu Oto KurtarıcıYol yardımı almak araç sahibi olan kişiler içi tamamen bir ihtiyaç haline geldi. Aracınız ile seyahat halinde iken hiç beklemediğiniz bir anda arıza ile karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda mağdur olmamak için Halıcıoğlu oto kurtarıcı aracı gönderilerek bulunduğunuz yerden alınmanız sağlanır.

Oto kurtarıcı İstanbul trafiğinde seyahat halinde olanlar için daha fazla önem kazanıyor. Nüfus olarak bakıldığında en kalabalık şehir olduğu görülmektedir. Buna araç sayısı da eklenince yaşanan kaza sayılarının ortalaması da artmaktadır. Oto kurtarıcı şirketleri nerede olursanız olun en kısa süre içinde yanınızda olacaktır. Kaza ile karşılaşmanız ya da aracınızın arıza yapması yardım alabileceğiniz seçeneklerin arasında yer almaktadır. 

Oto kurtarıcı araç çeşitleri farklılık gösterebiliyor. Teknik özellikleri bakımından kayar kasa platform, kaldır götür ve çatallı yükleyici bulunmaktadır. Çalışma seçenekleri ve sunmuş oldukları özellikler ise birbirine oranla farklılık gösteriyor. Bu yüzden yol yardım hizmeti almak istediğiniz de sizden aracınıza ait olan genel bilgiler istenmektedir. Buda size gönderilecek olan aracın belirlenmesi içindir.

Halıcıoğlu Oto Kurtarıcı
Halıcıoğlu Oto Kurtarıcı

Oto kurtarıcı şirketlerinin sadece üst sınıf insanlar için özel olarak ayırmış olduğu araçlar da bulunmaktadır. Resmi hizmete mahsus olmasından dolayı yeni ve teknolojik özelliği olan araçlar tercih edilmektedir. Genel olarak B sınıfı ehliyeti ile kullanılan tüm araçlar için yol yardım hizmeti sunulmaktadır. 

Halıcıoğlu oto çekici İstanbul’ da yaşayan kişilerin Halıcıoğlu yol yardım almak istediğinde tercih ettiği firmalardan bir diğeridir. Farklı isimler olarak geçse de genel olarak araç tiplerinin aynı olduğundan söz edilebilir. Binek araçlarının yanı sıra orta büyüklükteki araç sahiplerine da yol yardım hizmeti sunulmaktadır. Kamyonet ya da küçük otobüsler bu sınıfa dahil edilebilir. Kayar kasa platform olarak adlandırılan araç da 10 tona kadar işlem yapabilen bir adet bomlu kurtarıcı bulunmaktadır. Ayıca kasa kısmında bulunan 25 tonluk vinç ile araçların rahatlıkla çekilmesi sağlanır. Halıcıoğlu oto kurtarma sizlerle.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın