Ziverbey Oto Kurtarıcı

Ziverbey Oto Kurtarıcı

Ziverbey Oto KurtarıcıKara yolları genel müdürlüğü tarafından Ziverbey yol yardım hizmeti sunan firmalar sürekli olarak denetimlerden geçmektedir. Bu şekilde bir önlem alınmasının birçok nedeni bulunmaktadır. Araç sahiplerinin mağdur olmamasını sağladıkları için önem bir kat daha artıyor. Özellikle Ziverbey oto kurtarıcı İstanbul gibi büyük bir şekilde önemli işlere imza atmaktadır. Trafiğin yoğun olduğu zamanlarda her hangi bir arıza ile karşılaşılması büyük sorunlara neden olabilir.

Bu sorun yol yardım hizmeti alan kişiler içinse tamamen ortadan kalkıyor. Anlaşmalı olduğunuz şirkete telefon açarak yerinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. En kısa süre içinde gönderilecek olan oto kurtarıcı aracınızın bulunduğu yerden alınmasını sağlar. Kalabalık bir nüfus olması doğrudan araç sayısına da etki ediyor. Oto kurtarıcı araçları arızanın yanı sıra kaza ile karşılaşmanız gibi durumlarda da sizlere hizmet vermektedir. 

Bu sayede kendi sağlık sorunlarınız ile ilgilenirken aracınızı düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Bulunduğu yerden alınan aracınız anlaşmalı olduğunuz firmanın oto park alanına götürülecektir. Buradan da servise götürerek tamir işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Ziverbey Oto Kurtarıcı
Ziverbey Oto Kurtarıcı

Denetimler sonrasında sadece kaliteli firmaların bu alanda hizmet vermesi sağlanıyor. Ayrıca Ziverbey oto çekici İstanbul firmaları da bu denetimlerden payını alıyor. Her araç için belirlenmiş olan yaş sınırı bulunmaktadır. 

Eski ve yeteri kadar görevini yapamayan araçlar bu alanda çalışamazlar. Bilindiği gibi oto kurtarıcı araçları kendi arasında farklı kategorilere ayrılmaktadır. Çalışma ve teknik özellikleri bakımından farklı yapıda tasarlanmışlardır. Kaldır götür oto kurtarıcı araç çeşitlerinden biridir. Kurtarıcının kasa kısmında bulunan zincirler kaldırılacak olan aracın lastik kısmından bağlanmaktadır. Daha sonrasında da hidrolik sistem üzerinden kaldırma işlemi tamamlanır. 

Bağlanma işleminin sonrasında aracın kasaya yüklenmesi sadece altı saniye sürmektedir. Buda kapsamlı bir şekilde hizmet verdiğini gösteriyor.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın