Hızlı Oto Kurtarıcı

Hızlı Oto Kurtarıcı

Hızlı-Oto-KurtarıcıYol yardımı hizmeti sunabilmek her şirketin başarabileceği kolay bir konu değildir. Öncelikli olarak çalışma ağının geniş olması gerekiyor. İstanbul gibi kalabalık bir şehirde aracın hızlı bir şekilde yardım talebinde bulunan kişiye ulaşması gerekmektedir. Ayrıca her araç çeşidinden de birden fazla bulundurmak son derece önemlidir.

Bunun nedeni de aynı anda birden fazla kişinin farklı noktalardan yardım talebinde bulunma ihtimalinin olmasıdır. Araç sayısının fazla olması ile birlikte hızlı oto kurtarıcı İstanbul’ da yaşayan kişiler için zorunluluk haline geldiği söylenebilir. Mağdur olmak istemeyen araç sahipleri önceden bazı anlaşmalar yapmaktadır. Ayrıca bu şekilde bir sözleşme imzalamasanız bile yapmanız gereken tek şey Oto kurtarıcı şirketi ile iletişime geçmek olacaktır. 

Müşteri hizmetleri ekibi sizin aracınıza en uygun olan kurtarıcıyı gönderebilmesi için ek bilgilere ihtiyaç duymaktadır. Modeli ya da büyüklüğü bu aşamada ele alınan konuların arasında yer almadır. Aynı ismi taşısalar da oto kurtarıcı araçları teknik özellik ve güç bakımından birbirine oranla farklılık gösterebiliyorlar. Kayar kasa platform, çatallı yükleyici ve vinçli kasalar oto kurtarıcı şirketlerinin araçlarının arasında yer almaktadır. 

Hızlı Oto Kurtarıcı
Hızlı Oto Kurtarıcı

Kimi zaman hızlı yol yardım almak isteyen kişilerin arasında büyük araca sahip olan kişiler de olabiliyor. Bu yüzden sadece bu araçlara hizmet verebilmek adına vinçli kurtarıcı araçları alınmıştır. Maksimum 25 tona kadar araç çekebiliyor olmaları kamyonetlerin de kasaya yüklenmesini sağlıyor. Çatallı yükleyici ise adından da anlaşıldığı gibi aracı yerden havalandırarak kasaya yüklemektedir. 

Oto kurtarıcı şirketi size en uyun olan aracı göndererek aracınızın bulunduğu yerden alınmasını sağlayacaktır. Hızlı oto çekici İstanbul gibi büyük bir şehirde farklı alanlarda da hizmet vermektedir. Özellikle sunmuş olduğu bazı avantajlar trafiğin de aksamadan sürmesini sağlıyor. 

Park yapmanın yasak olduğu yere park edenler ya da kaza ile karşılaşan kişilerin araçları da çekiciler tarafından çekilmektedir. Hızlı oto kurtarma personelleri dilediğinizde emrinizde 7/24 hizmet.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın