Oto Kurtarma Telefonu

Oto Kurtarma Telefonu

Oto Kurtarma TelefonuAraç sahibi olan kişilerin ilk olarak yaptıkları arabasını sigortalatmak oluyor. Bu özellikle kalabalık şehirlerde tamamen ihtiyaç haline geldi. Bunun başlıca nedenleri arasında aracın durduğu yerde bile hasar alma ihtimalinin olmasıdır.

Bir araç tarafından çarpılması ya da lastiğinin patlatılması gibi sorunlar yaşanabiliyor. Oto kurtarıcı telefonu tek telefonunuz ile aracınızı bulunduğu yerden alarak anlaşmalı olduğunuz servise götürecektir. Üstelik bu aracınız ile seyahat halinde iken de geçerli olan bir durumdur. Böyle bir sorun ile karşılaştığınız da aracınızı servise götürmek son derece zor olan bir konudur. Oto kurtarıcı İstanbul’ un neresinde olursanız olun sizin her zamanında yanınızda oluyor. 

Bu sayede trafikte seyahat halindeyken de içiniz rahat olabilir. Aracınızla birlikte kazaya karışırsanız kendi sağlık sorunlarınızla ilgilenebilirsiniz. Oto kurtarıcı en kısa süre içinde olay yerine gelerek aracınızın bulunduğu yerden alınmasını sağlar. Bu şekilde hizmet veren firmaların ayrıca bir adet oto park alanı da bulunmaktadır.

Oto Kurtarma Telefonu
Oto Kurtarma Telefonu

Oto çekici telefonu İstanbul trafiğinde sorun yaşatan ya da denetimlerden geçemeyen araçların çekilmesi için hizmet vermektedir. Aynı firmada bulunan oto çekicinin çalışma alanlarından bu şekilde söz edilebilir. 

Getirilen araçlar yol yardım alan kişilerin araçlarının da bulunduğu oto parka çekiliyor. Trafik bölge müdürlüğüne bağlı olarak oto kurtarıcı şirketleri bu şekilde resmi görevlerde de hizmet vermektedir. Kabalık nüfusun yanı sıra araç sayısının fazla olması bazı önlemlerin alınmasına neden olmaktadır. Bunlardan biri de oto kurtarma telefonu ile bize ulaşabilir hizmetinizi alabilirsiniz. 

Araç sayılarını ve çeşitlerini geniş tutmasıdır. Bazı kurtarıcılar orta büyüklükteki araçların kaldırılması için uygun değildir. Bu yüzden de yardım talebinde bulunan kişinin aracı hakkında genel bilgiler alınmaktadır. Genel olarak B sınıfı ehliyeti ile kullanılan tüm araçlar için yol yardımı veriliyor. Buna orta büyüklükteki kamyonet ve yarım otobüsler de eklenebilir. Yol yardım telefonu internet üzerinden bize ulaşıp alabilirsiniz.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın