Oto Kurtarıcı Numarası

Oto Kurtarıcı Numarası

Oto-Kurtarıcı-NumarasıAraç sahiplerine yol yardımı sunan firmaların farklı çalışma alanları da bulunmaktadır. Kimi zaman oto çekici numarası İstanbul bölge trafiğine bağlı olarak hizmet verebiliyor. Park yapmanın yasak olduğu yere park edenler ya da trafiğin akmasına neden olan araçlar çekiciler tarafından çekilmektedir. Ayrıca bilindiği gibi araçlar seyahat halinde iken bazı denetimlerden geçiyor.

Muayenesi tam olmayan araçlar oto kurtarıcı şirketleri tarafından çekilmektedir. Bu firmaların özel olarak oluşturmuş olduğu park alanı bulunmaktadır. Daha sonrasında aracı çekilenler arabalarını buradan alabiliyorlar. Oto kurtarıcı numarası şirketleri sunmuş olduğu hizmet ile araç sahiplerine ne kadar avantajlı olduklarını göstermeyi başarıyorlar. 

Bu aracı arıza yapan ya da her hangi bir şekilde kazaya karışanları yakından ilgilendirmektedir. Sorun ile karşılaşmanız halinde tek yapmanız gereken kurtarıcı hizmet veren şirketi aramak olacaktır. Aracınızla hareket halinde olsanız bile oto kurtarıcı İstanbul sınırlı içinde olmak koşulu ile en kısa süre içinde yanınızda olacaktır.

Oto Kurtarıcı Numarası
Oto Kurtarıcı Numarası

Yol yardım numarası. Hizmet almak isteyen kişilerin kafasında oluşmakta olan çeşitli soru işaretleri bulunmaktadır. Bunlardan biri de hangi araçlara bu hizmetin veriliyor olduğudur. Öncelikli olarak B sınıfı ehliyeti ile kullanılan tüm araçların bu hizmetten yararlanabileceği söylenebilir. Oto kurtarıcı şirketleri ek olarak buna kamyonet ve yolcu minibüslerini de dahil etmiştir. Bu sayede geniş bir araç kitlesine de ulaşmayı başardılar. 

Sorun ile karşılaşmanız halinde oto kurtarıcı firmasına bir telefon açmanız yeterli olacaktır. Üstelik bu sırada sizlere gün ya da saat gibi sınırlamalar da koyulmamıştır. Daha iyi hizmet verebilmek adına bu aşamada sizlerden bazı bilgiler istenmektedir. 

Bu sayede aracınıza en uygun olan kurtarıcının gönderilmesi sağlanır. Çatallı yükleyici olarak geçen araç maksimum 6 tona kadar kaldırma işlemi yapabilmektedir. Bu durum vinçli kayar kasa platform kurtarıcısı için 25 tona kadar çıkabiliyor. Oto kurtarma numarası almak net üzerinden 30 saniyelik zamanınıza eş değerdir. Arayın en kaliteli hizmeti bizden alın.

Yazar:

Önceki Yayın
Sonraki Yayın